Kurs for turneringsledere nye og oppfriskning 4 og 7 sept.

OBK med kursansvarlig Jan Edvardsen skal avholde kurs for nye, samt oppfriskningskurs for turneringsledere. Kurset vil bli arrangert på Veitvet mandag 4. sept. og torsdag 7. sept. Begge dager med oppstart kl. 18.00 og fram til kl 21.00. Denne tiden kan endres med ev. et tidligere tidspunkt hvis alle deltakere ønsker det. Oppfriskningskurset blir på mandag, ca 1,5 time. For de som er nye, eller som har tatt kurset for mer enn 4 års siden, og ikke har praktisert i denne perioden, må være med begge dager, dvs. ca 6 timer. Hvis det er noe som ev. er uklart eller trenger oppklaring, vennligst kontakt undertegnede. Kurset koster kr. 200,- for de nye, oppfriskningskurset er gratis.

Påmelding er direkte til meg:

Jan Edvardsen
janedv@online.no
Tlf. 91147473

Leave a Reply