Velykket jentetreff på Veitvet

Jentene var i aktivitet fra kl 11.00 til kl.17.00 med innlagt pause for lunsj (pizza) og is/slush. Det var en blanding av instruksjon og spill/konkurranser. Det var en blanding av ferske og mer erfarne spillere, derfor ble en del av instruksjonen delt i to grupper slik at begge grupper kunne fikk et tilbud som var tilpasset bedre til hver enkelt. Temaer som ble dekket i løpet av dagen var blant annet:

  • Ansats, steglengde, utskyv
  • Fri pendel
  • Sparespill
  • Enkel innføring i oljeprofiler (for de erfarne)

Heidi Thorstensen og Christian Rogne  gjorde en flott innsats. Alle jentene stod på og var ivrige og positive. Vi fikk masse tilbakemelding på at de var godt fornøyde med tiltaket og gledet seg til neste jentetreff. Kort sagt en herlig gjeng å arrangere treff for! Og noen spennende talenter som må tas vare på!

Observatør,  Rune Dybesland.

jentebowling_0511_16_27_lav

Jentetreff 5. nov. 2016. Foto: Jan Edvardsen

jentebowling_0511_16_23_lav

Jentetreff 5. nov. 2016. Foto: Jan Edvardsen

jentebowling_0511_16_24_lav

Jentetreff 5. nov. 2016. Foto: Jan Edvardsen

Leave a Reply