INSPIRASJONSTREFF FOR BOWLINGJENTER I OSLO 5. NOVEMBER 2016

Oslo Bowlingkrets i samarbeid med NBF og Veitvet Bowlingsenter inviterer til inspirasjonstreff for bowlingjenter lørdag 5. november. Inspirasjonstreffet er på Veitvet Bowlingsenter med start kl. 11.00 og avslutning ca. kl 17.00. Det blir servert et enkelt lunsjmåltid ca kl. 13.30. Egenandel per spiller er kr 200,- som inkluderer lunsj.

Inspirasjonstreffet er åpent for alle bowlingjenter fra hele landet som er 26 år eller yngre. Vi håper mange jenter benytter sjansen til å bli bedre kjent med hverandre, både dere som er juniorer og dere som er ungdommer. Oslo Bowlingkrets ønsker å bidra til å utvikle et inspirerende og inkluderende jentemiljø i bowling, og vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger etter jentetreffet vi hadde i februar. Da var det 11 spillere som deltok, og vi håper det blir enda flere denne gangen!

Vi kommer til å kombinere mye bowlingspilling med treningstips å ta med seg hjem etterpå. Kanskje blir det også en overraskelse eller to!? Vi kommer til å tilpasse opplegget til nivået til de som melder seg på slik at alle skal få godt utbytte av dette treffet uansett om man er nokså fersk eller har spilt bowling i flere år allerede.

Meld dere på til arrangementsansvarlig hos OBK – Rune Dybesland – på e-post rd@teknoinvest.no eller mobil 90 89 17 23.

Plakat: inspirasjonstreff-2016

Leave a Reply