Dametrening

Hei
På vegne av Oslo Bowlingkrets har jeg gleden av å invitere alle damespillere til trening på Veitvet Bowlingsenter. Tilbudet som startet opp i fjor har vært en suksess og vi er derfor glade for å kunne fortsette dette tilbudet også denne sesongen. Vi fortsetter med Glenn Morten Pedersen som trener. Jeg håper dere kan distribuere dette videre til aktuelle spillere i deres klubb.
Grunnet usikkerhet rundt landslagsoppdrag, så er foreløpig bare de to første datoene fastsatt. Vi vil forsøke å gjennomføre 4 treninger før jul og kommer tilbake med de siste to datoene så raskt som mulig.

Foreløpige datoer som er satt er:
Onsdag 28.09.2016 kl 18-20
Onsdag 02.11.2016 kl 18-20

Påmelding sendes til Heidi@thorstensen.as innen mandagen uken treningen er.

Vel møtt
På vegne av OBK
Heidi Thorstensen
917 14 911

Leave a Reply