Oppstart Osloligaen 2016-17

Hei alle sammen

Nå er oppsettet for Osloligaen 2016-17 klart, og er som vanlig lagt under NBFs fane for ligaspill, samt på vår hjemmeside. Første runde spilles alle avdelinger onsdag 7. september. Vi gjør oppmerksom på at det denne sesongen er kun 4 avdelinger med følgende inndelingen:
– 1. divisjon, 2. divisjon A og B består at 8 lag og spilles som vanlig med 2 tabellkamper, til sammen 16 spillerunder.
– 3 divisjon avd. A består da av 9 lag, og spilles over totalt 18 runder. For å kunne avslutte denne avdelingen samtidig med de 3 andre avdelinger, er det lagt inn  1 «ekstra runde» i hver halvdel av oppsettet. Dette er mulig da det jo i utgangspunktet kun er spill i hallene annenhver uke.

– Vær oppmerksom på at det kommer tettere kamper 2 ganger i løpet av sesongen i denne avdelingen, men dette fremkommer i oppsettet.

Vi ønsker alle lykke til med sesongen.

Vennligst hilsen
OBK ved leder
Jan Edvardsen

Leave a Reply