VELLYKKET INSPIRASJONSTREFF I OSLO

Inspirasjonstreffet på Veitvet Bowlingsenter samlet 11 bowlingjenter fra Trondheim i nord til Larvik i sør. I tillegg deltok Heidi, Monica og Åse fra Team Norge (damelandslaget). I tillegg fikk vi besøk av Alida Molander fra Sverige som ble europamester for juniorer i 2015.
Alle jentene fikk mange tips fra damelandslaget og fra Alida. I tillegg ble det spilt mange ulike lagkonkurranser, ikke minst en konkurranse i Bakers. Her ble jentene delt inn i 4 lag som alle måtte finne på eget navn og heiarop. Her ble det masse moro og god kreativitet!

Strike er best, ingen protest!
Den som sier i mot
Er en bowlingidiot!

Alle deltakerne gleder seg nå til et nytt treff til høsten! En stor takk til Heidi, Monica, Åse og Alida som syntes det var gøy å være sammen med unge og inspirerende bowlingjenter!

Deltakere:
Jenny, Nora, Andrea fra Solør
Emilie, Helene, Charlotte, Sanne fra Sofiemyr
Ine, Stine fra Ringerike
Emilie fra Larvik
Ronja fra Munken
Jentebowling_01 kopi

 

Jentebowling_02 kopi

Leave a Reply